zaterdag 15 februari 2014

winnaars lavendelzeep


Er reageerden 5 mensen op mijn oproep,
wat mij eerlijk gezegd een beetje tegenviel :-(
Misschien verandert de tijd wel,
want er reageren sowieso minder mensen op de berichten,
en ik las dat ook al bij anderen.
Herkennen jullie dat?
Ik heb wel een vrij constante hoeveelheid mensen die mijn blog bezoeken,
maar de reacties zijn waar je het voor doet, nietwaar?

Ik wil daarom de vijf mensen die reageerden bedanken
en hen een stukje lavendelzeep sturen!

Dank jullie wel!

Mailen jullie me je adres naar hoepzika@gmail.com?

Mirjam, jouw adres heb ik nog :-)

13 opmerkingen:

 1. Bij mijn blog reageren ook niet zoveel mensen, wat ik soms jammer vind. Ik heb niet op de zeep gereageerd omdat wij helemaal geen zeep meer gebruiken, alleen vloeibare. Als ik naar de foto kijk, loopt het water me in de mond want het lijkt met witte chocolade met kruimeltjes pure chocola erdoor. Als dat het was, had ik zeker meegeloot ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ik was te laat! En in gedachten deed ik mee - maar daar heb je natuurlijk niks aan ;-)
  Ik merk(te) ook dat de reacties minder werden, wat me verbaasde want de inhoud van mijn blog is nooit veranderd. Ik lees je graag en blijf terugkomen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heerlijk uit de zeep. En klopt volgens mij wordt er idd minder gereageerd, maar wel aardig wat kijkers/ lezers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoihoi, helaas heb ik door een drukke week een aantal berichten her en der gemist. Lees nu weer wat bij. Maar ook ik merk minder reacties idd. Je kunt dan nog wel in je statistieken zien hoeveel mensen even aan komen waaien, dat vind ik dan wel weer leuk om te zien. Volgens mij wordt er überhaupt veel minder gereageerd waar dan ook op internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ps mooie zeepjes trouwens hoor!! Lijkt me leuk om te maken ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik merk het op mijn blog dat er minder gereageerd word. Zelf doe ik daar ook aan mee, de ene week reageer ik veel op de blogs, de andere week nauwelijks. Zou het bloggen zijn langste tijd gehad hebben?

  Je zeep ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja inderdaad minder reacties, dat is wel jammer vind ik, alsof je schrijft voor jezelf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik denk dat er veel mensen overgeschakeld zijn naar instagram…. Mss moeten we eens een oproepen verspreiden om meer te reageren op elkaars blogs! Ik reageerde niet op je give away omdat ik niet van lavendelgeur hou, anders ben ik wel zot van zeepjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, jullie hoeven je niet te verontschuldigen voor het niet reageren hoor, het is gewoon iets wat me opvalt, en waar ik net als Sigrid ook zelf aan mee doe. Ik lees en volg wel, maar reageren alleen nog maar af en toe. het geeft niet, de wereld verandert en wij veranderen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zojuist kwam ik erachter dat mijn bloglovin' niet helemaal goed werkte. Dan zag ik ook bepaalde blogs dus niet voorbij komen. Werkt ook niet echt mee dan zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog 1 reactie dan: het valt mij op dat veel mensen op facebook zitten zo ineens, zag ik net, zou dat het zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk idd dat minder mensen reageren, reacties zijn altijd leuk en dan is het idd jammer dat er niet veel respons is op dingen waar je hartstikke trots op bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha, wat leuk! Ik ben dol op zeep! Ik ben niet zo vaak meer op de blog, domweg omdat ik mijn computer moet delen met de rest van het gezin en ik de tijd niet altijd kan vinden. Op ig ben ik een stuk vaker, omdat het een stuk sneller gaat en via mijn telefoon. Je hebt mijn adres dus nog? Of is dat een andere Mirjam? Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wil reageren! Ga vooral je gang, ik geniet ervan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...