maandag 31 januari 2011

Round Robin envelop en een bloemetje haken

Afgelopen vrijdag kreeg ik de Round Robin envelop. Hij kwam van Meiden Mama. Vooral de kinderen waren erg nieuwsgierig naar wat er in zat, en ik niet minder moet ik zeggen.

Het was een genot om het uit te pakken, te kiezen wat ik wilde houden en nieuwe dingetjes te zoeken om hem weer te vullen. Ik kon niet kiezen, het was lastig! De envelop kon nog maar net door de brievenbus heen, hoop dat hij genoeg gefrankeerd is...

En dan het haken van een bloemetje. Jongste dochter was er van het weekend druk mee in de weer, en ik kan het niet uitstaan dat het mij nooit lukt. Ik kom er gewoon niet uit, uit die beschrijvingen. Dus maar eens in blogland rondgekeken en hier en daar wat gesnuffeld, en uiteindelijk hier terecht gekomen om de helft van het patroon te gebruiken (dat was genoeg voor de eerste keer), en zowaar... er is een bloemetje uit mijn hakende handen gekomen:

En ik moet zeggen: het smaakt naar meer!

5 opmerkingen:

 1. mooi bloemetje, maar even dit: heb jij gemerkt dat je mijn give away gewonnen hebt????
  Kijk even op mijn blog een drie tal berichten geleden... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, je let even niet op, en dan heb je een give-away gewonnen. Ik sta paf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat blommetje, is me nou ook nog steeds niet gelukt....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en er is nog een envelopje onderweg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die bloemetjes haken, das toch iets zeg. Had nog nooit gehaakt en een boek bij de bieb gehaald om te leren haken voor kinderen. Nou dat op en neer haken was al iets, maar lukte me nog net, maar dat bloemetje... Het was er eentje en nog een tweede poging, maar na een aantal keer kwam ik er achter, dat het niet echt lukte hihi, vind die van jou wel een stukkie mooier, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wil reageren! Ga vooral je gang, ik geniet ervan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...