zaterdag 28 juli 2012

kokosmacroon zonder suiker en mèt chocola

Ik maakte kokosmacronen zonder suiker,
maar dipte ze wel in de chocola.
Oh oh oh,
wat is dat smullen...
Ik heb het recept uit dit boek,
dat overigens sowieso de moeite waard is.
Ook doen?

Roer 100 gram meel, 350 gram kokos, een theelepel bakpoeder
met de inhoud van 1 vanillepeul door elkaar.
Roer in een ander kommetje 100 ml water met 50 ml agavesiroop.
Meng beide mengsels tot 1 deeg. 
Vorm met de handen balletjes, voeg eventueel nog wat agavesiroop toe
als het deeg wat te kruimelig is.
Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Laat afkoelen, en doop, zoals ik deed,
de helft in wat gesmolten pure chocolade.
Laat dat ook weer afkoelen en stollen,
of eet een deel op als de chocola nog zacht is,
zoals wij dat deden.
Mmmmmm....

5 opmerkingen:

Leuk dat je wil reageren! Ga vooral je gang, ik geniet ervan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...